fbpx

A Crocktail tápokban minden megtalálható, amely szükséges lehet kiskedvenced számára.

Kortól, egészségtől és allergiáktól függetlenül.

Minden macskának

Kitten

Kiscicáknak és nőstény macskáknak a vemhesség végén vagy a szoptatáskor.

Adult pulykával

Felnőtt macskáknak.

Adult Multi baromfival és zöldségekkel

Érzékeny, válogatós macskáknak.

ivartalanított macskáknak

Adult Sterilized hallal

Ivartalanított és elhízásra hajlamos macskáknak.

Adult Sterilized csirkével

Ivartalanított és elhízásra hajlamos macskáknak.

Adult Sterilized 8+

Ivartalanított és elhízásra hajlamos idős macskáknak.

PROBIOTIKUM AKTÍV ELŐNYEI

A bél mikroflóra megfelelő egyensúlya a kulcs a kisállat emésztésénél, ezt segítik elő a probiotikumok, mint élő mikroorganizmusok. Az exkluzív, szabadalmaztatott technológia – amely az Enterococcus faecium probiotikumot beépíti a Prestige tápokba – biztosítja, hogy hosszú idő elteltével is képesek legyenek hatásukat kifejteni és a csak bélben szabaduljanak fel. Ezáltal a kutya minden étkezésnél megkapja azt a Enterococcus faecium mennyiséget, ami szükséges az egészséges emésztéshez.

A jótékony hatású probiotikum, Enterococcus faecium, egyidejűleg megerősíti és stabilizálja a bélflórát, elősegítve a hasznos baktériumok elszaporodását és csökkentve a káros baktériumok számát. Szintén javítja a macska emésztését különböző oldható rostokkal (almarostok, cukorrépapép) és fruktooligoszacharidokkal kombinálva.

HIDEG VITAMIN FOLYAMAT

A vitaminok nélkülözhetetlen tápanyagok, amelyek fontos szerepet játszanak a macska testének megfelelő működésében (csont- és ízületi problémák ellen, látás, sejtvédelem, bőr stb.). Nagyon érzékenyek a szélsőséges körülményekre, tehát a magas hőmérsékletnek való kitettség csökkentheti pozitív hatásukat.

Egyedi és innovatív hidegkeverési eljárással a vitaminokat olyan tényezőktől védjük, amelyek lecsökkenthetik a hatékonyságukat. A táplálkozási tulajdonságaik megmaradnak, így a Prestige tápok felhasználhatóságuk teljes ideje alatt megőrzik eredeti állapotukat.

ÉLETERŐ A TENGERBŐL

Kizárólag a Pro-Nutrition Flatazor tápokban találhatóak ezek a biológiailag aktív tengeri összetevők, melyek magas Omega3 zsírsavakat, aminosavakat és biopeptideket tartalmaznak, ezzel alapvető szerepet töltenek be kedvenceink egészségének és optimális táplálási egyensúlyának biztosításában.

NAGYOBB SZEMCSEMÉRET

A Prestige tápok megnövekedett szemcsemérete biztosítja macskája optimális testsúlyát, mivel előbb jelentkezik nála a jóllakottság érzet. Emellett a nagy szemcséknek fontos szerepe van az ínyek és a fogak egészségének megőrzésében, azáltal hogy a macska kénytelen alaposan megrágni a falatot.