fbpx

PureLife Cat Kitten

    

Teljesértékű étel cicáknak és  a vemhesség végén. Tápérzékeny cicáknak is megfelelő. Kacsával és szardíniával.

 Fehérje/zsír arány: 37/19

EGYSÉGÁR
2 kg: 4312 Ft/kg
8 kg: 3594 Ft/kg

8625 Ft28750 Ft

  • Immunrendszer erősítő (frukto-oligoszacharidok, élesztő kivonatok (Béta- glukánok, Mannan-oligoszacharidok)
  • Könnyebb emészthetőség (hiper-emészthető összetevők, articsóka, bentonit, sörélesztő és aloe vera)
  • Napi vizelési komfortérzet (vörös áfonya, megfelelő ásványok egyensúlya)

ÖSSZETEVŐK

Dehidratált állati fehérjék (35% min.) (Kacsa min. 4%, csirke, pulyka, sertés). Burgonyakeményítő. Baromfi zsír. Tápióka. Borsó. Lenmag. Szárított szardínia fehérjék (4%min.). Állati fehérje hidrolizátumok. Kacsazsír. Almarostok. Articsóka. Hal olaj. Dehidratált sárgarépa. Hal autolizátumok (0,5%). Ammónium-klorid. Metionin. Sörélesztő. Kálium klorid. Gránátalma. Fekete ribizli. Bentonit. Taurin. Élesztőextraktumok (Beta- glükánok, Mannanoligoszacharidok). Frukto-oligoszacharidok. Algák. Papaja. Áfonya. Ananász (szár). Acerola. Jukka. Aloe vera. Rozmaring kivonatok. Vitaminok és nyomelemek.


 

ETETÉSI ÚTMUTATÓ

Cica tömege 0,5 kg 1 kg 1,5 kg 2 kg 3 kg 4 kg 5 kg 6 kg 7 kg 8 kg
3 hónapos korig 30 g 55 g 80 g 105 g - - - - - -
3-5 hónap - 34 g 55 g 70 g 105 g 140 g - - - -
5-8 hónap - - 40 g 55 g 80 g 105 g 135 g 160 g 185 g 205 g
8-12 hónap - - - 45 g 65 g 85 g 105 g 130 g 150 g 170 g
Anya-macska optimális tömege 2 kg 3 kg 4 kg 5 kg 6 kg 7 kg 8 kg 9 kg 10 kg 11 kg
Vemhesség után 50 g 75 g 95 g 120 g 145 g 165 g 190 g 215 g 240 g 265 g
Szoptatás Igény esetén

Használja a csúszkát a táblázatban való navigáláshoz!

Az elmúlt 10 év alatt számtalan kutya- és cicatulajdonos kipróbálta a Pro-Nutrition Flatazor tápokat és rendszeres vásárlójává vált. Kiváló minőség, évek óta. Csak ajánlani tudom!

— Botlik Gabriella, Tata, Gabizoo

 

Flatazort imádja a család kedvence, ízletes és jó állagú. Köszönöm!

— Vásárlónk, Bancsó Lajosné

A praxisomban előforduló leggyakoribb kutya és macska betegségek gyógyszeres kezelése mellett, a legoptimálisabb táplálásnak a Flatazor Protect gyógyhatású tápokat tartom.

— Dr. Hajdinák Zoltán állatorvos, Pilis

 

Pácienseink és saját kedvenceink is nagy örömmel fogyasztják a Flatazor tápokat, ízlik nekik, nagyon szép a kondíciók vele és a végtermék is tökéletes állagú. A diétás tápokat is elfogadják a betegek, a gyógykezelés részeként nagyon jól hasznosul, gyorsabban regenerálódnak a lábadozási időszakban.

— Dr. Lehoczky Imre állatorvos, Pesterzsébeti Állatorvosi Rendelő

 

Két menhelyes kutyusom van, akiknek a gyomrával nagyon sok problémánk volt még hónapokkal később is, miután elhoztuk, pedig azt hittem, hogy minőségi tápot veszek, de nem segített a probléma megoldásán. Nagy nehezen rátaláltam a Flatazorra, melyet először szkeptikusan fogadtam a sok csalódás után, de érdekes módon segített nekünk. Körülbelül 2 éve vesszük ezt a tápot és ugyanolyan sikerrel fogyasztják jószágaink, mintha csak most kóstolták volna először. Szőrük fényes, alkatuk végre egészséges és fitt, gyomruk teljesen rendben van. Úgy gondolom, hogy fontos az igazi minőség és mivel ők családtagok, ezért nem sajnálom tőlük teljesértékű táplálékot.

— Vásárlónk, Tóth Csilla

 

A vevők igényeit követve biztosítjuk hogy házi kedvenceiket megfelelő minőségű tápokkal tudják ellátni. A Flatazor tápok optimálisan megfelelnek a kutyák igényeinek és fejlődésüknek megbízható minőséget nyújtanak.

— Jank Éva Tímea, Gyulakeszi

A Flatazor kutyatápot több mint 20 éve etetem saját kutyáimmal és kutyaiskolám tagjai között is többen ezt a tápot etetik kedvenceikkel. Nagymértékben hozzájárult a német juhász fajtacsoport győztes kutyám kiállítási eredményeihez, valamint a sportkutya képzésben is nagy segítségemre van. Magas minőséget képvisel, kiváló beltartalommal és illatanyaggal, szép, egészséges szőrzetet és kitűnő kondíciót biztosít, minimális, szilárd székletet eredményez.

— Hegyi Tibor, Montanus Kutyaiskola Kapuvár