fbpx

Megoldás a leggyakrabban előforduló betegségek kezelésére

Hypoallergén • Erősebb bőr

Érzékeny bőr, viszketés, allergiás bőr kezelésére. Érzékeny emésztés esetére.

Megelőzi a vesekő kialakulását, javítja a húgyutak működését.

Húgyúti problémák, vesekövesség kezelésére.

Alacsony kalóriatartalom • Jóllakottság

Túlsúly valamint elhízás kezelésére.

Aktív növényi összetevők: a Protect termékek növényi eredetű keverékének bizonyítottan jótékony hatása van az egészségre.

Aktív tengeri összetevők: gazdag Omega 3 esszenciális zsírsav, aminosav és biopeptid alapvető szerepet játszanak a táplálkozási egyensúly és a jó közérzet megtartásában.

A Protect GMO-mentes gondosan válogatott összetevőkből készül, melyek könnyen emészthetőek és hypoallergének.

Búza- és szójamentes, rendkívül ízletes, ezáltal minden étkezés igazi élményt jelent kedvence számára.

AKTÍV NÖVÉNYI ÖSSZETEVŐK

BIZONYÍTOTTAN JÓTÉKONY HATÁS AZ EGÉSZSÉGRE

OMEGA 3

AKÍTV TENGERI ÖSSZETEVŐK

LENMAG

EGÉSZSÉGES BŐR ÉS SZŐRZET

TERMÉSZETES ANTIOXIDÁNSOK

Almarost, rozmaring kivonat

SEJTVÉDELEM

PREBIOTIKUMOK

Frukto-oligoszacharid

BÉLFLÓRA EGYENSÚLY

ERŐSEBB IMMUNRENDSZER

A különböző emésztési zavarok esetén, ha a tápanyag nem megfelelően kerül feldolgozásra négylábú kedvencünk belében, akkor az sokféle bőrproblémához vezethet. Az ilyen allergiás problémák kialakulása nagyban csökkenthető megfelelő és csak természetes alapanyagokból készült speciális gyógytápok felhasználásával.

Miben segíthetnek a gyógytápok?

A bőrgyógyászati, emésztőrendszeri valamint allergiás problémákkal küzdő macskákon felül a különleges tápanyagokat igénylő macskáknak, érzékeny és törékeny testalkatú valamint ivartalanított vagy hízásra hajlamos macskáknak is különleges bánásmódra van szükségük.

A túlsúlyos vagy sterilizált macskák esetében alkalmazkodni kell a táplálásban is a megváltozott körülményekhez. Ehhez hozzátartozik, hogy alacsonyabb energia-tartalmú eledellel kell etetni kedvencünket úgy, hogy közben a jóllakottság érzete megmaradjon számára.

Nagy segítség lehet a Flatazor Protect gyógytápcsalád, amely fejlesztése során a legfontosabb szempont volt, hogy a macskájának a lehető legjobb összetételű tápot tudjuk biztosítani, amely biztosítja az egész életen át tartó kiváló egészségi állapot fenntartását. A Protect macskatápok a legszigorúbb minőségi követelményeknek is megfelelnek!

Mit tartalmaznak a gyógytápok?

Könnyen emészthető összetevőket tartalmaznak az ízletesség megtartása mellett (búzát és szóját egyáltalán nem). A jó közérzet megőrzése mellett ezek biztosítják a vizelet megfelelő pH-értékét.