Crocktail macskatáp

Az új FLATAZOR CROCKTAIL sorozat a legszigorúbb minőségi követelményeknek is megfelel, melyekkel egy életen át táplálhatja macskáját. A FLATAZOR CROCKTAIL célja, hogy a felhasznált természetes összetevők segítségével kiegyensúlyozott magas szintű táplálást biztosítson. A FLATAZOR CROCKTAIL fejlesztése során a legfontosabb szempont, a macskáknak megalkotni a lehető legjobbat, mely egész életen át kiváló egészségi állapotot biztosít, a legkiválóbb minőségben. A FLATAZOR CROCKTAIL tápláló menüi változatos lehetőségeket biztosítanak az etetésben különböző ízvilágok szerint. (baromfi,hal...) Könnyen emészthető összetevőket tartalmaznak az ízletesség megtartása mellett. A FLATAZOR CROCKTAIL a jó közérzet megőrzése mellett biztosítja a vizelet megfelelő PH-értékét.

A FLATAZOR receptúrái olyan összetevőket tartalmaznak (alma rostok, frukto-oligoszacharid, lenmag) melyek jótékony hatást gyakorolnak a szervezetre. A FLATAZOR termékek a magas színvonalú táplálást képviselik, melyek közül egyik sem tartalmaz színezéket és mesterséges adalékanyagot.

/upload/files/340/yucca-3456.pngYukka
Szagsemlegesítő hatás. A yukka csökkenti a kellemetlen szagokat és antibakteriális hatása miatt véd a bakteriális támadásokkal szemben. Elősegíti a tápanyagok felszívódását, javítja az emésztést. Aktivizálja és szabályozza a kiválasztási folyamatokat

/upload/files/340/alma-3457.pngAlmarost
Olyan polifenolokat tartalmaznak, melyek a C vitaminhoz négyszeres, az E-vitaminhoz képest pedig ötszörös hatást gyakorolnak a szervezetre. Jó hatással vannak a bélrendszer működésére, elősegítik a megfelelő anyagcserét, a táplálék ideális felszívódását.

/upload/files/340/len-3462.pngLenmag
Nagyon gazdag Omega 3 zsírsavakban melyek fontos szerepet játszanak a vérkeringésben, valamint gyulladáscsökkentő hatásuk is jelentős. A szervezet sejtjei, amelyek lenolajat tartalmaznak, sokkal ellenállóbbak és kevésbé sebezhetők lesznek, mint a közönséges zsírokkal ellátott test.

/upload/files/340/hal-3461.pngFehérjék és zsírok
A felhasznált alapanyagokat közvetlen, közeli beszállítóktól a szigorú minőségi normák betartásával, kizárólag első osztályú minőségben szerzik be. A felhasznált fehérjeforrások több mint 85%-a friss színhús, melyek aminosavakban gazdagok.

Frukto-oligoszacharid
Ezek a prebiotikumok serkentik a bélflóra megfelelő működését, a belekben csökkentik a a kórokozó baktériumok számát és meggátolják az emésztési zavarok kialakulását.