MINDEN MACSKÁNAK

Kiscicáknak és nőstény macskáknak a vemhesség végén vagy a szoptatáskor.

PULYKÁVAL

Felnőtt macskáknak.

BAROMFIVAL ÉS ZÖLDÉSEGGEL

Érzékeny, válogatós macskáknak.

Nagyméretű felnőtt, akár ivartalanított macskáknak.

IVARTALANÍTOTT MACSKÁNAK

HALLAL

Ivartalanított és elhízásra hajlamos macskáknak.

CSIRKÉVEL

Ivartalanított és elhízásra hajlamos macskáknak.

Ivartalanított és elhízásra hajlamos 8 év feletti macskáknak.

MIÉRT VÁLASZD A PRO-NUTRITION FLATAZOR CROCKTAIL TÁPOKAT?

PROBIOTIKUM AKTÍV ELŐNYEI

A bél mikroflóra megfelelő egyensúlya a kulcs a kutya emésztési egészsége szempontjából. A probiotikumok élő mikroorganizmusok, melyek előnyösek ez esetben. Az exkluzív, szaba-dalmaztatott technológia, amely az Enterococcus faecium probiotikumot beleépíti a Prestige tápokba biztosítja, hogy idő elteltével is képesek hatásukat kifejteni, és a csak bélben szabaduljanak fel az optimális aktivitás érdekében. Így minden étkezésnél a kutya megkapja azt a Enterococcus faecium mennyiséget, ami szükséges az emésztési egészsége szempontjából.

A bevált hatású probiotikum, az Enterococcus faecium egyidejűleg megerősítiés stabilizálja a bélflórát, elősegítve a hasznos baktériumok fejlődését, ugyanakkor csökkenti a potenciálisan káros baktériumok elszaporodását. A különböző oldható rostokkal (almarostok, cukorrépapép) és fruktooligoszacharidokkal kombinálva javítja a kutya emésztését.

HIDEG VITAMIN FOLYAMAT

A vitaminok nélkülözhetetlen tápanyagok, amelyek fontos szerepet játszanak a kutya testének működésében (csont- és ízületi problémák ellen, látás, sejtvédelem, bőr stb.). Nagyon érzékenyek a szélsőséges körülményekre, tehát a magas hőmérsékletnek való kitettség gyengítheti őket ezzel csökkentve pozitív hatásukat.

Egyedi és innovatív hidegkeverési eljárással a vitaminokat olyan tényezőktől védjük, amelyek lecsökkenthetik a hatékonyságukat. A táplálkozási tulajdonságaik megmaradnak, így a Prestige tápok felhasználhatóságuk teljes ideje alatt megőrzik eredeti állapotukat.

ÉLETERŐ A TENGERBŐL

Kizárólag a Pro-Nutrition Flatazor tápokban találhatóak ezek a biológiailag aktív tengeri összetevők, melyek magas Omega3 zsírsavakat, aminosavakat és biopeptideket tartalmaznak, ezzel alapvető szerepet játszanak kedvenceink egészségének és optimális táplálási egyensúlyának biztosításában.

NAGYOBB SZEMCSEMÉRET

A Prestige tápok megnövekedett szemcsemérete biztosítja, kutyája optimális testsúlyát, mivel előbb jelentkezik nála a jóllakottság érzet. Emellett a nagy szemcséknek szerepe van az ínyek és a fogak egészségének megőrzésében, azáltal hogy a kutya kénytelen alaposan megrágni a tápot.