fbpx
Az összes PureLife kutyatáp Hypoallergén!

Kölyköknek és szukáknak a vemhesség végén vagy szoptatás alatt.

Kisméretű felnőtt kutyáknak, akár tápérzékenység esetén is.

Felnőtt kutyáknak, akár tápérzékenység esetén is.

Ivartalanított és hízásra hajlamos kutyáknak, akár táplálékallergiás kutyák etetésére.

Nagytestű felnőtt kutyáknak, akár tápérzékenység esetén is.

ÉLETERŐ A TENGERBŐL

Kizárólag a Pro-Nutrition Flatazor tápokban találhatóak ezek a biológiailag aktív tengeri összetevők, melyek magas Omega 3 zsírsavakat, aminosavakat és biopeptideket tartalmaznak, ezzel alapvető szerepet játszanak kedvenceink egészségének és optimális táplálási egyensúlyának biztosításában.

TERMÉSZETESSÉG
 • A táplálék természetes eredete elengedhetetlen az étrendi egyensúlyhoz (gyümölcsök, aloe vera, almarostok, lenmag, halolaj)
 • Állati fehérjék változatos forrása (hal és hús), magas táplálékminőség
 • Színezékmentes
 • GMO-mentes növényi alapanyagok Antioxidánsokat tartalmaz
BOLDOGSÁG
 • Rendkívül ízletes és illeszkedik a kutya ragadozó természetéhez (85% a fehérjéknek állati eredetű, 0% gabona, 0% glutén)
 • Nagyon könnyen megemészthető összetevők és frukto-oligoszacharidokat (prebiotikumok) tartalmaz az igazi emésztési komfortérzetért
 • A sokféle gyümölcsök és zöldségek, megadják kedvencünk immunrendszerének és jóllétéhez természetes tápanyagokat (antioxidánsok,ros- tok,vitaminok…)
 • Az aloe vera észrevehető tulajdonságai emésztési komfortot nyújt
 • Nélkülözhetetlen Omega 3 és 6 zsírsavak, aminozsírsavak és biopeptidek az egészséges bőrért és bársonyos szőrzetért
 • Ásványok egyensúlya biztosítja a vizelési komfortérzetet
 • Jukka, csökkenti a szagokat

Mikor lehet szükségünk hypoallergén kutyatápra?

Az ételallergia kutyák körében is egyre elterjedtebb betegség, amely nemtől és kortól függetlenül érintheti kedvencünket. A tápallergia oka az, hogy valamilyen “meghibásodás” következtében a szervezet fokozott immunválaszt ad a bevitt eleség bizonyos összetevőire.

 

Hogyan lehet felismerni, hogy a kutyánk allergiás a tápjára?

Az egész évben tartó rendszeres vakarózás, amelyet erős viszkető érzésnek lehet tulajdonítani, illetve annak eredményeképpen jelentkező bőrtünetek a legbiztosabb jelei az allergiás reakciónak. Gyanú esetén érdemes állatorvoshoz fordulni és kivizsgáltatni az állatot.

 

Hogyan lehet védekezni az ételallergia ellen, illetve megelőzni azt?

Az első és legfontosabb teendő, hogy az okot szüntessük meg, tehát váltsuk le a száraz és nedves kutyatápokat olyan tápra, amely nem tartalmazza az kutyánk tüneteit kiváltó allergéneket. Sok esetben előfordul, hogy egyszerre több komponens is allergiás reakciókat vált ki a kutyából. Szerencsére ezekre a szituációkra is van már megoldás: a hypoallergén PureLife kutyatápok.

Miközben az okokat keressük, ne feledkezzünk meg a tünetetek enyhítéséről sem. A bőrnyugtató hatású készítmények segítenek megőrizni a kutyus jó közérzetét és megelőzhetőek velük a vakarózásból adódó komplikációk, sebesedések, idegi kimerültség stb.

 

Mit kell tudni a hypoallergén kutyatápokról?

Ezek a speciális hypoallergén kutyatápok kizárólag olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek nem válthatanak ki túlzott immunválaszt a kutyánkból, vagyis biztosítani tudjuk velünk négylábú családtagunk egészségét és jó közérzetét.