Pure Life

Újdonság a Pro-Nutrition Flatazortól!

Természetesség és boldogság

 

85%-a  állati eredetű fehérje; 0% gabona; 0% glutén

 

GMO-mentes alapanyagokból, szója és mesterséges színezékektől mentes, természetes antioxidánsokat tartalmazó hypoallergén tápok.

Mert a kutyáink megérdemlik, hogy élvezettel egyék azt, ami a legjobban kielégíti táplálékigényüket.

 

A Pure Life táp tökéletesen alkalmazkodik az ő igazi természetükhöz és garantálja egészségüket, boldogságukat minden egyes napon.

 

     /upload/files/340/gabona-5019.jpg     /upload/files/340/feherje-5018.jpg      /upload/files/340/gluten-5020.jpg

 

Természetesség

 

 • A természetes alapú tápanyagok nélkülözhetetlenek az étrendi balanszhoz (gyümölcsök és zöldségek, aloe vera, lenmag, alma rostok, tengeri életerő)
 • Különböző minőségi és magas emészthetőségű állati fehérje források (hal, hús)
 • a tápallergia kialakulását az állati eredetű fehérjék hidrolizálása és azok emberi fogyasztásra való alkalmassága akadályozza meg.
 • Nincs mesterséges szinezőanyag
 • GMO mentes alapanyagok
 • Természetes antioxidánsokat tartalmaz

 

Boldogság

 

 • Rendkívül ízletes és a kutyák húsevő természetéhez van igazítva (85%-a a fehérjének állati eredetű, 0% gabona, 0% glutén).
 • Könnyen emészhető alapanyagok, fructo-oligosaccharidok (prebiotikum) az igazi emésztési komfortérzésért minden nap.
 • A gyümölcsök és zöldségek változatossága adja a természetes és nélkülözhetetlen összetevőket, az immunrendszer megfelelő működéséhez szükséges (antioxidáns, rostok, vitaminok…) tápanyagokat. Mindezeket kedvence egészsége érdekében.
 • Az aloe vera kedvező tulajdonságai következtében, a kutyáknál jó emésztési komfort alakul ki és segít nekik a nap mint nap keletkező apró sérülések és sebek begyógyításában is.
 • A Pure Life termékekben található Omega 3 és 6 esszenciális zsírsavak, aminosavak és biopeptidek, egészséges bőr és selymes szőrzet kialakulását eredményezik kedvencünknek (tengeri életerő, repce olaj, lenmag).

 

Csak a Pro-Nutrition Flatazor tápban megtalálható ” tengeri életerő” összetevő, amelyben a  gazdag Omega 3 esszenciális zsírsavak, aminosavak, biopeptidek alapvető szerepet játszanak a táplálkozási balanszban és az állatok egészségében.

 

A Pure Life tápcsalád kivételes újdonság!

 

Több mint 50 év tapasztalait és táplálkozás kutatásait felhasználva a Pro Nutrition megtervezte azt a kivételes tápot, ami garantálja a kutyák és macskák egészségét és boldogságát

A franciaországi Bretagne-ban található Sopral SA (Pro-Nutrition) mélyen elkötelezett a fenntartható fejlődésben, de elkötelezett abban is, hogy minél kisebb biológiai lábnyomot hagyjon maga után.

 

Ennek érdekében:

 

 • támaszkodik a Bretagne félsziget fejlett mezőgazdaságára
 • helyi nyersanyagokat használ, ahol csak lehetséges (hogy csökkentse a szén-dioxid kibocsájtást)
 • elkötelezett egy energia megőrzési irányelv mellett (ISO 50001 Bizonyítvány)

 

Nagyon fontos (a konkurens tápokkal ellentétben)


Mindegyik Pro-Nutrition-Flatazor tápot csak egy üzemben, Franciaországban gyártják, ahol kizárólag csak kutya és macskatápokat állítanak elő. A legszigorúbb minőségbiztosítási szabványoknak megfelelő, állandó beszállító partnerektől, emberi fogyasztásra alkalmas minőségű összetevőkből készül minden táp.


“Tengeri életerő”


Csak a Pro-Nutrition Flatazor tápokban találhatók meg, ezek az aktív tengerbiológiai hozzávalók. Gazdagok omega 3-ban és aminosavakban, amik alapvető szerepet játszanak az állatok táplálkozásában és egészségükben.
Mert a kutya megérdemli, hogy azt egye, ami a legegészségesebb számára.
A Prule Life tápok tökéletesen illeszkednek kutyája igazi természetéhez, hogy garantálják a mindennapi egészséget, boldogságot.