KÖZEPES MÉRETŰ KUTYÁKNAK

Teljes értékű étel kölyköknek és szuka kutyáknak a vemhesség végén vagy a szoptatás alatt.

Teljesértékű étel minden fajta felnőtt kutyák számára.

Teljesértékű étel minden fajta felnőtt kutyák számára 7 év felett.

Teljesértékű étel hízásra hajlamos és/vagy sterilizált kutyák részére.

BÁRÁNNYAL ÉS RIZZSEL

Teljesértékű étel minden fajta táplálékérzékeny felnőtt kutyának. Hypoallergén!

GABONAMENTES LAZACCAL

Teljesértékű étel minden fajta felnőtt kutyának. Megfelelő tápérzékenység és/vagy gabona, glutén intolerancia esetén. Hypoallergén!

Teljesértékű étel aktív és munkakutyáknak.

KISMÉRETŰ KUTYÁKNAK

Teljes értékű étel kölyköknek és szuka kutyáknak a vemhesség végén vagy a szoptatás alatt.

Teljesértékű étel kisfajtájú felnőtt kutyák számára.

Teljesértékű étel kisfajtájú kutyáknak, 8 éves kor felett.

Teljesértékű étel hízásra hajlamos és/vagy sterilizált kisfajtájú kutyák számára.

NAGY TESTŰ KUTYÁKNAK

Teljesértékű táplálékot biztosít a növekedésben lévő nagyfajtájú kölykök számára.

Teljesértékű étel nagyfajtájú felnőtt kutyának.

Teljesértékű étel nagyfajtájú felnőtt kutyáknak, 6 éves kor felett.

A legjobb kutyatáp, amit kedvence kaphat.

PROBIOTIKUM AKTÍV ELŐNYEI

A bél mikroflóra megfelelő egyensúlya a kulcs a kutya emésztési egészsége szempontjából. A probiotikumok élő mikroorganizmusok, melyek előnyösek ez esetben. Az exkluzív, szaba-dalmaztatott technológia, amely az Enterococcus faecium probiotikumot beleépíti a Prestige tápokba biztosítja, hogy idő elteltével is képesek hatásukat kifejteni, és a csak bélben szabaduljanak fel az optimális aktivitás érdekében. Így minden étkezésnél a kutya megkapja azt a Enterococcus faecium mennyiséget, ami szükséges az emésztési egészsége szempontjából.

A bevált hatású probiotikum, az Enterococcus faecium egyidejűleg megerősítiés stabilizálja a bélflórát, elősegítve a hasznos baktériumok fejlődését, ugyanakkor csökkenti a potenciálisan káros baktériumok elszaporodását. A különböző oldható rostokkal (almarostok, cukorrépapép) és fruktooligoszacharidokkal kombinálva javítja a kutya emésztését.

HIDEG VITAMIN FOLYAMAT

A vitaminok nélkülözhetetlen tápanyagok, amelyek fontos szerepet játszanak a kutya testének működésében (csont- és ízületi problémák ellen, látás, sejtvédelem, bőr stb.). Nagyon érzékenyek a szélsőséges körülményekre, tehát a magas hőmérsékletnek való kitettség gyengítheti őket ezzel csökkentve pozitív hatásukat.

Egyedi és innovatív hidegkeverési eljárással a vitaminokat olyan tényezőktől védjük, amelyek lecsökkenthetik a hatékonyságukat. A táplálkozási tulajdonságaik megmaradnak, így a Prestige tápok felhasználhatóságuk teljes ideje alatt megőrzik eredeti állapotukat.

ÉLETERŐ A TENGERBŐL

Kizárólag a Pro-Nutrition Flatazor tápokban találhatóak ezek a biológiailag aktív tengeri összetevők, melyek magas Omega3 zsírsavakat, aminosavakat és biopeptideket tartalmaznak, ezzel alapvető szerepet játszanak kedvenceink egészségének és optimális táplálási egyensúlyának biztosításában.

NAGYOBB SZEMCSEMÉRET

A Prestige tápok megnövekedett szemcsemérete biztosítja, kutyája optimális testsúlyát, mivel előbb jelentkezik nála a jóllakottság érzet. Emellett a nagy szemcséknek szerepe van az ínyek és a fogak egészségének megőrzésében, azáltal hogy a kutya kénytelen alaposan megrágni a tápot.