Blog

Halas kutyatáp

Emésztési problémával küzd a kutyusod? Van megoldás, vásárolj minőségi halas kutyatápot kedvencednek! Gyere és tudj meg többet ezekről a tápokról.

>>> Halas kutyatáp

Bárányos kutyatáp

Van megoldás érzékeny gyomrú kutyák számára is! Kiváló alternatí táplálékforrás alergiás kutyák számára.

>>> Bárányos kutyatáp

Diétás és light kutyatápok

Miért jobbak a diétás kutyatápok és a light kutyatápok annál amit mi magunk találunk és keverünk ki a kutyánk számára? Bejegyzésünkből most megtudhatja!

>>> Diétás és light kutyatápok

Szuper prémium kutyatáp

Sokféle kutyatáp létezik a piacon és nehéz a választás, hiszen mindenki a saját márkáját dicséri és látszólag kis különbség van a piacon megtalálható termékek között - a gyanútlan vásárló inkább csak a zsák csomagolása, ára alapján mérlegel.

>>> Szuper prémium kutyatáp

Gyógytáp kutyáknak

A gyógytáp kifejezetten egy adott betegség kezelésére, illetve az állapot stabilizálására, a gyógyszeres kezelés kiegészítésére kifejlesztett száraz kutyatáp vagy konzerv eledel. A gyógytápok közé sorolják a túlsúly (elhízás), vese- , máj-, bélrendszeri-, vizeletkiválasztó szervek, cukorbetegség kezelésére, illetve egyensúlyban tartására készült, speciális összetételű kutyatápokat.

>>> Gyógytáp kutyáknak, mellyel segíthetjük kedvencünk felépülését

Hypoallergén kutyatáp

Sajnos egyre több a kutyák közt a táplálék allergiás, vagy a túlérzékeny bizonyos összetevőkre. Van megoldás: sensitive, hypoallergén eledelek, kutyatápok.

>>> Hypoallergén kutyatáp

Gluténmentes kutyatáp

Mi az a glutén? Milyen problémákat okozhat négylábú kedvencünknek és hogyan tudjuk megelőzni a kellemetlen tüneteket. Milyen speciális kutyatáppal etessünk?

>>> Gluténmentes kutyatáp

Gyógytáp macskáknak

Búza és szójamentes speciális termékek amelyek segítenek leküzdeni az emésztési zavarokat négylábú kedvencünknél.

>>> Gyógytáp macskáknak